Wie zijn wij

wonen1
wonen2
wonen3
wonen4
wonen5
wonen6
wonen7
wonen8
wonen9
wonen10

Al vele jaren is F. Verburg (F. Verburg makelaardij o.g. & Taxaties en Agrarische makelaardij F. Verburg bv) en medewerkers actief als makelaar en bedrijfsadviseur in zowel de particuliere sector als de agrarische sector.
Verburg is NRVT register taxateur wonen en agrarisch en voorts geaccrediteerd SCVM gecertificeerd makelaar, waardoor hij deskundige en objectieve adviezen kan geven.

Wij zijn bekend met de regionale woningmarkt, hebben vele jaren praktijkervaring met wonen en landelijk wonen en zijn als geen ander thuis in agrarisch onroerend goed, regionaal en landelijk.
Onze makelaar houdt zijn certificering op peil met bijscholing en seminars. Of het nu gaat om aan- en verkoop van een woning, woonboerderij of een compleet bedrijf, landbouwgronden, bedrijfsverplaatsingen, onteigeningsverkopen en taxaties, wij kunnen u met onze kennis en ervaring terzijde staan en gezamenlijk, met uw medewerking, het gestelde doel bereiken.

Verburg is afkomstig uit de agrarische sector en heeft derhalve binding met dorpen en het platteland en is tevens gecertificeerd makelaar wonen, agrarisch makelaar voorts wordt hij terzijde gestaan door zijn kundig personeel met positieve binding met het platteland, de woonkernen en de stad Tiel.

Contact

F. Verburg
Molenstraat 5
4061 AA Ophemert

Tel: 0344 - 66 20 41

E-mail

    info@fverburg.nl

Bel me


(naam)
(tel)
captcha
(beveiligingscode)
Social  
 
Volg ons op Twitter   Volg ons op Facebook