Detailaanbod

Terug naar overzicht

Adres:Dorpsstraat 8, Ophemert
Bouwjaar:1890
Woningtype:klassiek vrijstaand woonpand / villa
Woonoppervlak:250 m2
Perceeloppervlak:1160 m2
Vraagprijs:€ 597.500,-- k.k.
Brochure: PDF Download PDF brochure
 
Foto's:
Klik om deze afbeelding in het groot te bekijken Klik om deze afbeelding in het groot te bekijken Klik om deze afbeelding in het groot te bekijken Klik om deze afbeelding in het groot te bekijken Klik om deze afbeelding in het groot te bekijken

Omschrijving:

Klassiek groot woonpand/villa met grote charme door aanwezige originele indeling, met bij alle hoge ramen de originele binnenluiken, met aparte atelierruimte en diverse gebruiksmogelijkheden. Bestemming bedrijvigheid.

Indeling:

Centrale klassieke gang, door het hele object met in voorhuis links een klassieke grote kamer (voorheen twee kamers) met in het midden een schoorsteen en houtkachel. In het voorhuis rechts een keuken, bijkeuken + toilet. Voorts een grote opkamer/ouderslaapkamer en een ruime kelder.

 

Achterhuis bereikbaar via eigen toegang / centrale gang, toilet, woonkamer-keuken combinatie. De woonkamer is met zorg afgewerkt en voorzien van houtkachel met schouw. De keuken heeft een traditioneel keukenblok en fornuis. Verder badkamer met douche en wasmachine/droger ruimte, grote opkamer/slaapkamer en op verdieping 4 slaapkamers van klein tot zeer groot. 

Bijzonderheden:

Het atelier bestaat uit een rechthoekige werkruimte met voorraadkast en een draagkrachtige zolder t.b.v bergruimte, onder de nok beloopbaar.

In de mooie patiotuin zijn diverse privé schuren aanwezig van beperkte omvang. Rondom is voldoende vrije grond aanwezig voor een goede vrije ligging. Uitsluitend aan de zuidzijde staat het pand strak op de grens.

 

Terug naar overzicht

Contact

F. Verburg
Molenstraat 5
4061 AA Ophemert

Tel: 0344 - 66 20 41

E-mail

    info@fverburg.nl

Aanbod
Bel me


(naam)
(tel)
captcha
(beveiligingscode)
Social  
 
Volg ons op Twitter   Volg ons op Facebook