Detailaanbod

Terug naar overzicht

Adres:Lingedijk 7, Wadenoijen
Bouwjaar:1868
Woningtype:T-boerderij
Woonoppervlak: 200 m2
Perceeloppervlak: 5.000 m2 tot max. 7 ha.
Vraagprijs:€ 1.000.000,-- k.k. m. 5.000 m2 gr. (renovatie 650.000 & object 355.000 k.k.)
Brochure: PDF Download PDF brochure
 
Foto's:
Klik om deze afbeelding in het groot te bekijken Klik om deze afbeelding in het groot te bekijken Klik om deze afbeelding in het groot te bekijken Klik om deze afbeelding in het groot te bekijken Klik om deze afbeelding in het groot te bekijken Klik om deze afbeelding in het groot te bekijken

Omschrijving:

Klassieke T-boerderij met achterhuis, Rijksmonument, met bijgebouw, inclusief veestalling. Voorts zijn aanwezig diverse eenvoudige houten loodsjes en aanbouwsels, een op eenvoudige wijze gemetselde mestput, niet dicht, een moderne half open stalen loods met aanbouw.

Geheel in originele staat. Achterhuis volledig versleten. Renovatie-/reparatiekosten indicatie € 500.000/650.000,-- 

Daar het object volledig gerenoveerd dient te worden kunt u dit binnen de monumenteneisen geheel naar eigen smaak en stijl herbouwen, inrichten en afwerken zodat u een pand krijgt dat volledig aan uw eigen eisen voldoet.

Afmetingen: boerderij ± 14,5 x 25 m, bijgebouw ± 8,5 x 15 m, diverse aanbouwsels, gedeeltelijk ingestort, 15 x 5 m, mestput 8,5 x 9 m, stalen half open loods/hooitas 10 x 20 m.

Biedingsverklaring op aanvraag t.b.v.:

perceel I: Boerderij met ca. 5.000 m2

perceel II + III: Aangrenzend aan boerderij ca. 2,5 ha

perceel IV: Tegenover de boerderij ca. 3,2 ha

Bent u van plan ook een speciaal object in de verkoop doen of kent u iemand die dit van plan is? Schroom dan niet met ons contact op te nemen. Wij hebben veel ervaring met de verkoop van in originele staat verkerende (monumentale) panden.

Indeling:

Centrale gang, 2,9 m, waaraan aan beide zijden in spiegelbeeld gelegen twee woonkamers en overige:

Eerste woonkamer aan de voor/westzijde (4,40 x 5,80 m) voorzien van een slaapruimte 2,45 x 2,10 m, bergkast - met verborgen tweede trap naar eerste verdieping en tevens nog een kleine bedstee/berging, tussengang van kamer naar keuken.

Woonkeuken ± 4,30 x 5,80 m met oude stookplaats voor een grote waterketel, eenvoudige schouw/schoorsteen, waterpomp met zwengel en toegang tot grote boogkelder.

Tweede woonkamer aan de voor/oostzijde 5,20 x 5,80 m met bedstee 1,97 x 1,30 m, een doorloopkast naar achterliggende slaapkamer en bergkast ± 1,97 x 1,0 m. Achterliggend, aansluitend is een slaapkamer van 4,10 x 4,5 m met via de gang bereikbaar een achter de brandmuur aangebracht eenvoudig toilet en douche (vervallen) en toegang tot tweede grote kelder.

Achterhuis met aarden deel, veestalling en voerzeulen. Volledig versleten.

1e Verdieping:

De verdieping op het woongedeelte is toegankelijk middels vaste trap vanuit de keuken. Op de verdieping in het voorhuis zijn aanwezig: drie eenvoudige zolderkamers en een grote voorzolder met latwerk gescheiden van een tweede zolder tegen de brandgevel waar tevens de hoofdopgang/trap vanuit de keuken is gesitueerd.

De verdieping van de deel bestaat uit een balker met hooi erop en aan beide zijden een til/tussenzolder.

Bijzonderheden:

Bijgebouw, indeling: voorste gedeelte ingedeeld als garage, achterin een ruimte met veestalling en diverse bouwvallige loodsjes aangebouwd.

Mestput 8,5 x 9 m met gierput. Het geheel is niet waterdicht.

Half open stalen loods 10 x 20 m op de westzijde, ± 25 jaar oud, dak golfplaten, wand damwand profiel platen.

Terug naar overzicht

Contact

F. Verburg
Molenstraat 5
4061 AA Ophemert

Tel: 0344 - 66 20 41

E-mail

    info@fverburg.nl

Aanbod
Bel me


(naam)
(tel)
captcha
(beveiligingscode)
Social  
 
Volg ons op Twitter   Volg ons op Facebook