Wie zijn wij

land1
land2
land3
land4
land5
land6
land7
land8
land9
land10

Al vele jaren is F. Verburg (F. Verburg makelaardij o.g. & taxaties en Agrarische makelaardij F. Verburg bv) en medewerkers actief als makelaar en bedrijfsadviseur in zowel de particuliere sector als de agrarische sector.
Verburg is NRVT register taxateur wonen en agrarisch en voorts geaccrediteerd SCVM gecertificeerd makelaar, waardoor hij deskundige en objectieve adviezen kan geven. Hij is bekend met de regionale woningmarkt, heeft vele jaren praktijk ervaring en is als geen ander thuis in agrarische onroerend goed, regionaal en landelijk.

Verburg houdt zijn certificering op peil met bijscholing en seminars. En of het nu gaat om aan- en verkoop van een huis of een compleet bedrijf, landbouwgronden, woonboerderijen, bedrijfsverplaatsingen, onteigeningsverkopen en taxaties, wij kunnen u met onze kennis en ervaring terzijde staan en gezamenlijk, met uw medewerking, het gestelde doel bereiken.

Florus Verburg is afkomstig uit de agrarische sector en heeft derhalve binding met dorpen en het platteland en is gecertificeerd agrarisch makelaar (en wonen). Voorts wordt hij terzijde gestaan door zijn kundig personeel met positieve binding met het platteland, de woonkernen en de stad Tiel.

 

Contact

F. Verburg
Molenstraat 5
4061 AA Ophemert

Tel: 0344 - 662041

E-mail

    info@fverburg.nl

Bel me


(naam)
(tel)
captcha
(beveiligingscode)
Social  
 
Volg ons op Twitter   Volg ons op Facebook